بهترین راهکارهای از بین بردن جای جوش

روش های از بین بردن جای جوش

در این مطلب میخوانید :

بهترین راهکار های از بین بردن جای جوش

جوش ها یکی از شایع ترین مشکلات پوستی هستند که همه ی افراد مخصوصا در دوران جوانی و بلوغ، حداقل یک بار آن را تجربه کرده اند. جوش ها با توجه به نوعی که دارند بعد از مدتی بهبود می یابند اما نگرانی که در مورد آن ها وجود دارد مربوط به جای جوش ها می باشد زیرا برخی از آن ها به سادگی می توانند ظاهری بد و ناخوشایند را روی پوست ایجاد کنند که در نتیجه پوست دیگر زیبایی و جذابیت اولیه خود را نخواهد داشت. اگر شما هم از این دسته از مشکلات و نگرانی ها دارید در ادامه ی این مقاله حتما با ما همراه باشید تا بتوانید جای جوش های خود را با استفاده از راهکار های ارائه شده از بین ببرید.

جای جوش چیست؟

به اثری که بعد از آکنه و یا آسیب پوستی بر روی پوست باقی می ماند جای جوش گفته می شود. در واقع زمانی که فولیکول های مو با سلول های مرده پوست و یا چربی ها مسدود می شوند جوش های مختلف به وجود می آیند که با جمع شدن باکتری ها و چربی ها زیر پوست عفونت ایجاد شده و در نتیجه متورم می شود و سپس از آنجایی که جوش ها حالتی حفره مانند روی پوست ایجاد می کنند به همین دلیل زمانی که آن ها تخلیه می شوند جای جوش ها به صورت اسکار روی پوست باقی می ماند.

جای جوش ها با توجه به نوع آن ها متفاوت خواهد بود و ممکن است به شکل های مختلفی از جمله برآمده، فرورفته، لکه های تیره و حتی گوشتی باشد. هم چنین برخی از آن ها جای زخم کم عمق تری را ایجاد می کنند به گونه ای که به سرعت بهبود می یابند اما برخی از آن ها جای زخم های عمیق تری را ایجاد می کنند که باید با استفاده از روش های مختلف آن ها را از بین برد.

روش های از بین بردن جای جوش چرکی

انواع جای جوش

همان طور که قبلا هم به آن اشاره کردیم جای جوش هایی که بر روی پوست باقی می مانند با توجه به نوع آن ها متفاوت خواهد بود اما در حالت کلی دو دسته جای جوش داریم یکی اسکار های آتروفیک و یا همان جای جوش های فرورفته که در این حالت بافت پوست از بین می رود و دیگری اسکار های هایپرتروفیک و یا جای جوش های برآمده که در این حالت هم بافت پوست اضافه می آید. در ادامه انواع جای جوش را که در این دو دسته قرار دارند را ذکر کرده ایم:

جای جوش سر سفید

جوش های سر سفید بیشتر در پوست های چرب و حساس به وجود می آیند و معمولا هم بعد از مدتی از بین می روند. اگر این نوع جوش ها دست کاری نشوند و یا به زور کنده نشوند جایی از خود به جای نمی گذارند اما اگر دست کاری شوند می توانند اسکار ایجاد کنند.

جای جوش سر سیاه

جوش های سر سیاه هم که در پوست های چرب و بر روی گردن، کمر و صورت دیده می شوند، به دلیل آسیب های پوستی و جمع شدن چربی در داخل آن ها بوده و لکه ای سیاه رنگ را روی پوست ایجاد می کنند.

جای ندول

ندول ها که جزئی از جوش ها می باشند می توانند به پوست آسیب جدی وارد کرده و عمق پوست را درگیر کنند به همین دلیل جای ندول ها بر روی پوست عمیق تر و شدید تر خواهد بود.

جای پاپول ها

پاپول ها به صورت برجستگی های کوچک قرمز و یا صورتی رنگ و ملتهب روی پوست ایجاد می شوند. این نوع از جوش ها به شدت به لمس حساس بوده و فشار دادن آن ها التهاب را بد تر و پاپول ها را پخش می کند. پاپول ها اسکار شدیدی را ایجاد می کنند و جای قرمز رنگ و ملتهب از خود به جای می گذارند.

جای پوسچول ها

در آخر نوعی از جوش ها به نام پوسچول ها وجود دارند که معمولا دردناک هستند و دارای پایه ای قرمز رنگ و با برآمدگی که با چرک سفید و یا زرد رنگ پر شده، می باشند. پوسچول ها می توانند جای بسیار گود، بد شکل و ملتهبی را ایجاد کنند که جای آن ها به صورت اسکار و لکه های تیره روی پوست باقی می ماند.

روش های درمان جای جوش

روش های از بین بردن جای جوش

چندین روش متفاوت برای از بین بردن جای جوش ها وجود دارد که باید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید تا با توجه به نوع آن ها از روش درمانی مناسب استفاده کند. چند نمونه از روش های از بین بردن جای جوش عبارتند از:

  • لیزر

یکی از رایج ترین روش هایی که برای از بین بردن انواع اسکار و آکنه های شدید، التهاب و فرورفتگی های عمیقی که جوش ها ایجاد کرده اند مورد استفاده قرار می گیرد لیزر درمانی است. در این روش لایه بالایی پوست از بین رفته که در نتیجه جای جوش ها هم از بین می روند. تنها نکته ای که در مورد این روش حائز اهمیت است این بوده که برای کسانی که جوش های فعال و پوستی روشن دارند مناسب نمی باشد.

  • سابسیژن

سابسیژن هم که برای از بین بردن انواع اسکار، آکنه و جوش مورد استفاده قرار می گیرد در واقع نوعی عمل جراحی می باشد و حتما هم باید توسط پزشک متخصص انجام شود. در این روش پزشک سوزن هایی را زیر پوست وارد می کند تا الیاف زیر اسکار شل شوند و در نتیجه جای جوش ها از بین بروند.

  • پیلینگ شیمیایی

در پیلینگ یا همان لایه بردار شیمیایی از موادی استفاده می شود که می تواند لایه رویی و سلول های مرده پوست را از بین ببرد و سلول های مجاور را تحریک کند به گونه ای که لایه ای از سلول های پوستی جدید ایجاد می شود. با استفاده از پیلینگ شیمیایی اسکار های عمیق بهبود می یابند و جای جوش ها به طور کامل از بین می روند و پوستی صاف و یکدست خواهید داشت.

  • میکرونیدلینگ

در آخر میکرونیدلینگ یکی از درمان های جدید برای از بین بردن جای جوش های فرورفته می باشد و هر فردی با هر رنگ پوستی می تواند از این روش استفاده کند. در این روش دستگاه میکرونیدلینگ که از سوزن های کوچک تشکیل شده است روی پوست زخم های کوچکی ایجاد می کند که قابل مشاهده نیستند اما پوست آن ها را حس کرده و شروع به تولید کلاژن بیشتری می کند که در نتیجه پوست صاف تر می شود و جای جوش ها به صورت چشمگیری از بین می روند.

روش های از بین بردن جای جوش

روش های خانگی از بین بردن جای جوش

برخی از افراد ترجیح می دهند قبل از شروع روش های درمانی برای از بین بردن جای جوش ها از روش های خانگی استفاده کنند که در ادامه چند مورد از بهترین روش های خانگی برای از بین بردن جای جوش ها را توضیح داده ایم:

  • آبلیمو و سفیده تخم مرغ

از آنجایی که سفیده تخم مرغ سرشار از ویتامین ها، پروتئین و مواد معدنی است می تواند سلول های پوستی را تقویت و تغذیه کند. هم چنین آبلیمو هم دارای خاصیت آنتی باکتریال، ضد لک و روشن کننده می باشد که می تواند جای جوش های شما را از بین ببرد. برای استفاده از این ماسک کافیست سفیده تخم مرغ را از زرده آن جدا کرده و با همزن آنقدر هم بزنید تا کف کند سپس مقداری آبلیمو هم به آن اضافه کنید و روی صورت خود به طور کامل بمالید و بعد از گذشت نیم ساعت آن را بشویید و از نتایج خارق العاده ی آن بهره مند شوید.

  • ژل آلوئه ورا

یکی دیگر از روش های خانگی که به طور فوق العاده ای می تواند جای جوش ها را از بین ببرد استفاده از گیاه آلوئه ورا می باشد زیرا این گیاه دارای خاصیت های فراوانی از جمله روشن کنندگی، لکه بری و آنتی باکتریال بوده و سبب نرمی و لطافت پوست می شود. برای استفاده از گیاه آلوئه ورا باید ژل داخل برگ را خارج کنید و سپس آن را روی تمامی قسمت های پوست خود بمالید و بعد از نیم ساعت بشویید. سعی کنید ژل آلوئه ورا را با روغن نارگیل مخلوط کنید و سپس روی پوست خود بگذارید زیرا روغن نارگیل هم خاصیت روشن کنندگی و ضد لک دارد که نتیجه را برای شما چند برابر می کند.

  • آب سیب زمینی

همان طور که می دانید سیب زمینی سرشار از نشاسته می باشد، که می تواند منافذ باز پوست را کاهش داده و هم چنین لکه های قرمز و قهوه ای رنگ مربوط به جای جوش های کهنه و قدیمی را از بین ببرد. شما می توانید برای استفاده از مزایای فوق العاده ی سیب زمینی آن ها را به خوبی رنده کرده و به مدت 20 الی 30 دقیقه روی پوست خود قرار دهید و سپس آن را بشویید. اگر می خواهید نتیجه ی بهتری از آب سیب زمینی دریافت کنید می توانید به آن عسل و یا ماست اضافه کرده و هفته ای دو الی سه مرتبه روی پوست خود بگذارید.

روش های از بین بردن جای جوش

بهترین کرم برای از بین بردن جای جوش

یکی از ساده ترین روش هایی که می توان برای از بین بردن جای جوش ها از آن کمک گرفت کرم ها هستند اما این که از چه کرمی استفاده کنید بسیار مهم می باشد زیرا در بازار کرم های متنوع و زیادی برای از بین بردن جای جوش ها وجود دارد که کرم آکنوسید اُلی ژن جزء بهترین آن ها می باشد. این کرم از لایه بردار های فوق العاده ای از جمله آلفاهیدروکسی اسید، بتا هیدروکسی اسید و لاکتیک اسید تشکیل شده است که می تواند تیرگی ها و ضایعات پوستی حاصل از آکنه و جوش ها را کمرنگ و از بین ببرد. کرم آکنوسید اُلی ژن علاوه بر این که می تواند جای جوش ها را از بین ببرد از تجمع چربی ها که عامل اصلی ایجاد جوش هستند هم جلوگیری می کند.

از بین بردن جای جوش ها چه مقدار زمان نیاز دارد؟

شاید این سوال ذهن شما را هم درگیر کرده باشد که از بین بردن جای جوش ها به چه مقدار زمان نیاز دارد که در پاسخ به این سوال باید گفت مدت زمانی که برای از بین بردن جای جوش ها نیاز است کاملا به نوع آن ها بستگی دارد و فرد ابتدا باید با مراجعه به پزشک علت و نوع جوش را شناسایی کند و سپس می توان مقدار زمان از بین بردن آن ها را تخمین زد. اما در حالت کلی و درمان های طبیعی به 3 ماه تا 2 سال زمان نیاز است تا بتوان تمامی جای جوش ها را از بین برد.

حرف آخر

ما در این مقاله در مورد جای جوش و انواع آن، روش های درمانی که برای از بین بردن جای جوش ها وجود دارد و هم چنین روش های خانگی از بین بردن جای جوش و غیره توضیحات لازم را دادیم. اکنون با مطالعه این مطالب می توانید با آگاهی کامل برای از بین بردن جای جوش های خود اقدام کنید و آن ها را برای همیشه از بین ببرید. البته توجه لازم را داشته باشید که قبل از این که بخواهید جای جوش های خود را از بین ببرید بهتر است با مراجعه به پزشک متخصص از بروز جوش ها جلوگیری کنید و سپس برای از بین بردن آن ها اقدام کنید.

به اشتراک بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟


ثبت نام در باشگاه مشتریان الی ژن و دریافت امتیاز