تکنیکهای نگهداری از موی مجعد و فر(بخش سوم)
درباره تخلخل موهای خود بیاموزید
هنگام انتخاب محصول ، مهم است که تخلخل موهای خود را شناسایی کنید تا اطمینان حاصل شود که محصول میتواند به اندازه کافی جذب شود. تخلخل مو توانایی مو در جذب آب یا رطوبت را توصیف میکند. سه سطح تخلخل وجود دارد: کم، متوسط و بالا. تخلخلهای پایینتر با جذب مشکل دارند زیرا لبههای کوتیکول مو، صاف روی تار مو قرار دارند. بهتر است از محصولات سبک مانند فوم و موس برای کمک به جذب محصول به کوتیکول استفاده کنید.
تخلخلهای بالاتر با حفظ رطوبت مبارزه میکنند، زیرا لبههای کوتیکول مو باز میمانند. بنابراین، در حالی که رطوبت قابل جذب است، نمی توان آن را حفظ کرد. مو با تخلخل بالا به محصولات سنگین تری مانند کرمها و ژلها نیاز دارد تا پس از جذب، رطوبت را در خود نگه دارند.
همیشه از محصولات حالت دهنده روی موهای خیس استفاده کنید
هنگام استفاده از یک محصول حالت دهنده بر روی موهای مجعد، بهتر است این محصول را روی موهای خیس بمالید تا به مشخص شدن فر و همچنین کاهش موخوره کمک کند. (یکی دیگر از مشکلات رایج موهای مجعد) با انگشتان خود یا یک برس بازکننده، محصول را به طور یکنواخت در سراسر موها بمالید و از روش فر کردن انگشت استفاده کنید تا ظاهر فرهای خود را بهتر کنید.
به خاطر داشته باشید که خراشیدن فرها را فعال و تقویت میکند، در حالی که پیچیدن انگشت آنها را بلندتر میکند. برای سفتتر شدن بافت مو، پیچاندن آنها پس از برس زدن میتواند ظاهر زیبایی داشته باشد. اگر موهای شما در طول فرآیند خشک شد، به اضافه کردن آب در قسمتهایی ادامه دهید.
از فرهای خود در طول شب محافظت کنید
محافظت از فرهای خود در هنگام خواب میتواند به شما کمک کند که مراقبت و حالت دادن به موهایتان در یک روز از بین نرود. برای مدلهایی که نیاز به حفظ حجم دارند، موها را در شب ببندید. همچنین برای محافظت بیشتر، روبالشی خود را با روبالشی ساتن یا ابریشمی تعویض کنید. زیرا موها میلغزند و باعث اصطکاک و وز کمتری میشوند. یک روبالشی ابریشمی را برای انواع فرهای آزادتر یا یک کلاه ابریشمی برای فرهای سفتتر توصیه میشود.
به موهای خود دست نزنید
دستهای خود را از موهای خود دور نگه دارید تا موها بدون وز و صاف نگه داشته شوند. انگشتان ما رطوبت را از موهایمان جذب می کند و موخوره ایجاد میکند. اگر مجبورید موهایتان را لمس کنید، صبر کنید تا کاملا خشک شوند.
توضیحات کامل در دو مقاله قبلی قابل مشاهده میباشد.